dilluns, 3 de novembre del 2014

Filets de verat amb salsa de mostassa

Ingredients
1 verat per persona (els lloms)
1 cullerada de farina
2 gots de llet
60 g de mantega
3 cullerades de mostassa
Suc de mitja llimona
Sal, julivert

Preparació
Rentem els lloms de verat, els eixuguem i els posem, que no es toquin, a la safata de fornejar-los.

En una paella fonem la meitat (una mica menys) de la mantega; abans que agafi color, hi afegim la farina i remenem amb una cullera de fusta. A poc a poc hi afegim la llet sense deixar de remenar i deixem que bulli a foc lent uns deu minuts. Quan estigui fet la beixamel, afegim la mostassa i el suc de llimona fora del foc.

Posem la salsa per sobre dels lloms de verat, hi tirem una mica de julivert i un trosset de mantega sobre cada llom. Podem la safata al forn (mig forn) entre deu i quinze minuts i ja ho tindrem fet.

Nota
Els verats els tenia al congelador i, fins que no vaig descongelar-los no vaig descobrir que estaven tallats a tacs per fer en escabetx. Per tant, puc certificar que el verat a tacs, no es veu tan bonic, però també queda bo (si tens paciència amb les espines, esclar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada