diumenge, 16 de novembre del 2014

Lluç en papillota amb verduretes

Ingredients
Lluç tallat a rodanxes no massa primes

Verdures tallades en juliana: mongeta tendra, porro, tomàquet, pebrot, pastanaga...
Oli, sal, pebre, vi blanc, paper de plata,

Preparació
En un tros de paper de plata posem un tall de lluç i el salpebrem lleugerament (hi podem tirar una mica d'alfàbrega que sempre en millora l'aroma). Repartim per sobre els palets de verdures (no cal posar-ne de totes a tots els talls), salpebrem i reguem amb un raig d'oli i un de vi. Tanquem ben tancat el farcell de paper de plata deixant una mica de lloc i al forn prèviament escalfat a uns 200º. Haurem de tenir les papillotes al forn entre 15 i 20 minuts.

Notes
Jo vaig posar aquestes verdures perquè són les que vaig trobar a casa. El pebrot no va ser un encert perquè li costa una mica més de temps de fer-se i va quedar una mica dur.

Portar a la taula en una safata i col·locar cada papillota en el plat de qui l'hagi de menjar. El moment d'obrir el paper de plata és espectacular per al nas! A més, si encertes la cara correcta, gairebé no crema quan l'obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada