dimecres, 26 d’octubre del 2016

Cake de bacó i Raclette

Ingredients
3 ous
150 g de farina
1 bossa de llevat en ols
10 cl d'oli de girasol
12,5 cl de llet sencera
100 g de Gruyère ratllat
100 g de Raclette
150 g de bacó
Sal i pebre

Preparació
Mentre deixem que el forn s'escalfi a 180º, tallem el bacó en tiretes i la Raclette en daus.
En un bol, amb l'ajuda d'unes varetes, mesclem els ous amb la farina el llevat i un pessic de pebre. A poc a poc, anem afegint-hi l'oli i la llet (que haurem esclafat una mica, abans). Quan ja estigui ben mesclat, hi afegim el Gruyère i, en acabat, el bacó i la Raclette.

Aboquem la massa en un motlle sense engreixar i el deixem al forn uns 45 minuts.

Notes
Jo no tenia Raclette i vaig fer servir Camembert (el vaig pelar). Esclar que fer daus amb el Camembert és missió impossible...

Vaig fer servir un motlle de plum-cake cobert amb paper de forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada