dilluns, 10 d’abril del 2017

Compota de poma

Ingredients
Abans d'aixafar-la

Poma
Aigua (poca, mig got per quatre pomes, aprox)
1 canó de canyella
La pell de mitja llimona

Preparació
Pelem les pomes, els traiem el cor i les tallem a quarts, o vuitens. Les anem posant al cassó on les courem amb la resta d'ingredients i les hem de deixar bullir uns vint minuts mirant que no s'enganxi. Triturar i llestos.


Notes
Fàcil, sa, econòmic... Què més volem?

Ja n'havia fet moltes vegades, però fins ara no havia descobert que no ho havia publicat. A casa dels pares, sempre la menjàvem com a postres i jo he fet el mateix, generalment. Algun com, però l'he feta servir per acompanyar un llom de porc al forn i l'altre dia, per acompanyar un magret amb poma. Aixì vaig aconseguir tenir una poma gairebé caramelitzada i la compota. Tot plegat, va confegir un plat prou bonic de mirar i de bon gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada