divendres, 8 de juny del 2018

Melva al forn amb verdures

Ingredients
Melva, llom
Patates
Pebrot verd
Ceba
All
Llimona tallada a rodanxes
Carabassó
Vi blanc
Rovellons
Sal, pebre

Preparació
Salpebrem la melva per la banda de la carn, hi tirem per sobre l'all trinxat i deixem que agafi gust mentre preparem la resta del plat.

Pelem i tallem les patates a rodelles i les fregim amb el foc baix perquè s'estovin. Les reservem. En el mateix oli, estovem una  mica la ceba tallada també a rodelles. Quan la ceba estigui tova, posem oli en una safata del forn i, a sobre col·loquem les patates i les salem una mica. Per sobre de les patates, repartim la ceba, el pebrot tallat a tires i el carabassó tallat a bastonets fins. Ara, ja hi podem posar la melva amb la carn a sobre i, per acabar, posem les rodanxes de llimona, els trossos de rovelló i un all tallat a làmines i ho ruixem tot amb el vi.

Tot plegat al forn, prèviamn escalfat a 180º aproximadament un quart d'hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada