dimarts, 3 de setembre de 2019

Sardines al forn amb sofregit

Ingredients

Ceba
Tomàquet
Pebrot verd
Oli, una copeta de vi blanc, sal, pebre, all i julivert

Preparació
Tallem la ceba ben petita i la posem a estovar a la paella amb oli calent. Quan estigui llesta (5-10 min.), hi afegim el tomàquet tallat a daus, el pebrot verd tallat petit. Salpebrem, hi afegim la copeta de vi i deixem que espeseeixi tot plegat.

Mentre es prepara el sofregit, netegem les sardines i els traiem le espines deixant-ne la carn en un filet, escalfem el forn (180º) i preparem una picada d'all i julivert.

Quan tinguem el sofregit al punt, el tirem en una safata del forn fent una capa. Per sobre, hi col·loquem les sardines (haurem salat cada filet) amb la carn tocant el sofregit i espolvorem amb el pa ratllat i la picada. Haurien d'estar llestes en deu o quinze minuts. Són molt bones tèbies.

Notes
Vaig aprofitar les espines per fer espines cruixents. Me n'havia parlat la Dolors i vaig trobar una recepta prou senzilla per fer-les.

Vaig trobar la recepta a "recetas cartesianas".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada