dimarts, 3 de setembre del 2019

Espines cruixents

Ingredients
Espines de sardina, seitó...
Sal

Preparació
Haurem de retallar els trossos de la part davantera de l'espina que semblen péls i deixar-les que s'eixuguin entre papers de cuina abans d'enfornar-les. Podem enfornar-les, aproximadament, 15 minuts a 190º; fins que veiem que s'han torrat o fer-les al microones si en tenim poques.

Notes
Podm congelar les espines cada cop que cuinem sardines o seitons filetejats per fer-ne un munt de cop.

Es poden salar en sortir del forn.

Si decidiu de fer-les al microones, cal distribuir les espines pel perímetre del plat, sense afegir-hi res i sense tapar-les (si les tapeu, us quedaran menys cruixents).

  • Taula de temps per al microones:
  • 3 espines, 800 W, 2 min
  • 15 espines, 800 W, 3 min
  • 25 espines, 800 W, 4,5 min
He trobat la recepta a "Receptes cartesianes"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada