dimecres, 22 de gener de 2020

Magret d'ànec amb poma caramelitzada i reducció de porto

Ingredients
2 magrets d'ànec

2 pomes golden
15 g de mantega
2 cullerades de mel
250 ml d'oporto
Sal, sucre, pebre negre i una branqueta de farigola

Preparació
Fem uns talls a la part de la pell dels magrets formant uns rombes, el posem a daurar a la paella antiadherent calenta amb la banda de la pell cap avall i deixem que es facin a foc viu uns tres minuts. Baixem el foc i els deixem cinc minuts més. Cal anar-los vigilant que no es cremin. Girem els magrets sense punxar-los, retirem gran part del greix que han deixat anar i deixem que es facin a mig foc uns sis minuts. Reservem.

Per a caramelitzar la poma, la posarem tallada en trossos grossos sense pelar en una paella on hem deixat fondre la mantega amb el sucre. Uns set minuts i ja la tindrem llesta.

A la paella del magret (amb el magret), hi afegim el porto, la farigola i la mel i deixem que redueixi uns cinc minuts.

Ja podem muntar el plat. Fem un llit amb les pomes, podem a sobre els talls de magret i salsegem.

Notes
Vaig treure la recepta del programa "Cuines" de TV3.

Cap comentari:

Publica un comentari