dijous, 23 d’abril del 2020

Rustignì

Ingredients (per dues persones)
100 gr de ceba
200 gr de patates
40 gr de mantega (es pot fer amb oli)
50 gr de salame
120 gr de formatge tou de vaca
Sal

Preparació
Fonem la mantega en la paella i hi posem la ceba tallada en juliana. La deixem fins que quedi transparent. Hi afegim la patata tallada molt fina i la salem. La deixem uns deu minuts que es faci. En acabat, hi afegim la salsitxa tallada a rodanxes i uns cinc minuts després, distribuïm per sobre el formatge tallat a llonces molt finetes perquè es desfaci (si tapem la paella es desfarà abans). Per a acabar podem rematar el plat amb una mica de mantega i sàlvia (o una altra herba) perquè l'aromatitzi.
100 gr de ceba

Notes
Vaig veure la recepta a la sèrie de vídeos "Receptes de guarda" de la FEEC sobre cuina als refugis.
He canviat el salame per botifarra crua. Una mica mes contundent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada