dijous, 26 de novembre del 2020

Cigrons amb pollastre


Ingredients
2 pots de cigrons cuits
4 pits de pollastre
Xoriç
4 grans d'all
1 cullerada de pebre vermell
1 quart de litre entre aigua i vi blanc
Oli, sal, pebre, comí, herbes de Provença

Preparació
Salpebrem els pits de pollastre tallats a daus i hi espolvorem comí molt. Deixem una estona els pits perquè agafin gust. Mentrestant, podem tallar el xoriç a dauets.

Posem oli en una cassola i daurem el pollastre. Quan tingui bon color, hi afegim el xoriç i remenem. Immediatament, hi afegim els alls (que haurem laminat) les herbes i el pebre vermell. Deixem que es mescli tot plegat. Per a acabar, hi aboquem el líquid i els cigrons, remenem i deixem que es faci tot plegat uns deu minuts.

Notes
Fins i tot la que no pot veure els cigrons ni en pintura n'ha menjat una racció prou interessant. Pot semblar que les quantitats són excessives per a cinc persones, però només n'ha sobrat un plat justet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada