divendres, 27 de novembre del 2020

Llom de porc amb suc


Ingredients
Llom de porc tallat
1 got de llet
1 got de vi blanc
2 cebes
4 grans d'all
1 fulla de llorer
Oli, sal, pebre, julivert

Preparació
Salpebrem el llom i el daurem en oli ben calent. En acabat, el reservem i en el mateix oli estovem la ceba i l'all. No cal que perdem el temps tallant-los massa petits perquè triturarem la salsa.

Quan tinguem la ceba al punt, afegim a la cassola el got de llet i el got de vi, i deixem que la salsa redueixi a mig foc. Quan tingui una textura que ens sembli prou agradable, la triturem i la retornem a la cassola. Hi retornem també el llom i hi afegim la fulla de llorer. Si cal, rectifiquem de sal i deixem que es faci tot plegat uns deu minuts amb poc foc.

Per a emplatar fa bonic tirar una mica de julivert per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada