dilluns, 2 de novembre de 2020

Filet de porc amb cervesa


Ingredients
Llom de porc
Cervesa
2 cullerades de mel
2 grans d'all
1 ceba grossa
Sal, pebre, panses, oli, vi dolç

Preparació
Salpebrem el llom i el posem a daurar a la cassola. Mentrestant, posem les panses a remullar amb una mica de vi dolç. Quan el llom ja estigui daurat, el retirem i el reservem. Traiem l'excés d'oli de la cassola i, amb el foc més baix, posem a estovar la ceba i l'all. Quan els tinguem llestos, hi afegim la cervesa (una llauna, aproximadament) i deixem la cassola destapada uns deu minuts perquè s'evapori l'alcohol. En acabat, triturem la salsa amb la batedora i hi afegim la mel i les panses. Remenem i deixem que la salsa es redueixi uns quinze minuts. Ara ja podem tornar a posar el llom a la cassola, rectifiquem de sal, si cal, i l'hi tindrem fins que estigui fet. Entre vint minuts i mitja hora; caldrà comprovar-ho.

Notes
Vaig servir el llom tallat gruixut amb una patata feta al caliu.

El vi no el vaig posar a la salsa, va ser una propina per al cuiner...

Cap comentari:

Publica un comentari