divendres, 18 de desembre del 2020

Cigrons estofats


Ingredients
Cigrons
Boutifarra
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
3 grans d'all
Mig carabassó
1 branca d'api
2 tomàquets madurs
1 copa de vi blanc
Oli, sal pebre negre, pebre vermell, herbes de Provença, aigua

Preparació
Pelem les verdures, les tallem en juliana i les posem a estovar a la cassola. Mentrestant, tallem els tomàquets a daus i la botifarra a trossos assumibles.

Quan les verdures estiguin llestes, posem els tomàquets a la cassola, remenem, hi afegim la copa de vi i un pessic d'herbes i deixem que es faci tot plegat. Quan el sofregit tingui bona pinta, el treiem de la cassola i posem les botifarres a enrosir mentre triturem les verdures.

Un cop triturades, reservem les verdures mentre es fa la botifarra i quan estigui gairebé llesta, retornem les verdures a la cassola. Hi afegim el pebre vermell, remenem i hi afegim els cigrons. Salem, remenem i deixem que es facin l'estona que calgui fins que tot plegat estigui calent (vaig fer el plat amb cigrons cuits).

Notes
Suposo que es pot fer, també, amb costella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada