dijous, 29 d’agost del 2024

Lluç al forn amb pebre i mel

Ingredients
Supremes de lluç 
Ceba
Patates mini o tallades petites
Cirerols o tomàquets petits
Llimona
Vi blanc
Sal, pebre, mel

Preparació
Hem de posar a confitar la ceba. Amb calma, sense pressa. Mentrestant, netegem els tomàquets i els anem fent amb rajolí d'oli i el foc suau més o menys un quart. Posem a bullir les patates i, quan estiguin fredes, les pelem i les tallem a rodanxes gruixudes. Ara, les salem i les saltem amb la ceba.

Escalfem el forn (a dalt i a baix) a 180º i, mentrestant, preparem la picada: boles de pebre de colors, uns grans d'all i sal perquè no salti. Enacabat, hi afegim una culleradeta de mel i un bon raig d'oli, i ho mesclem bé.

Untem el lluç amb la picada i enfornem uns vint minuts.

Mentrestant, ratllem la pell de la llimona i l'exprimim. En treure el lluç del forn, el guarnim amb la ratlladura de llimona i el mullem una mica amb el suc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada