dilluns, 23 de setembre del 2024

Filet de porc amb mostassa

Ingredients
Filet de porc
Mostassa
Patates
Bovril
Sal, pebre, oli, conyac

Preparació
Salpebrem el filet, l'untem generosament amb mostassa i deixem que agafi gust mentre ens dediquem a la guarnició. Cal pelar les patates i tallar-les finetes com per fregir. En acabat, les posem a confitar amb força oli (el recuperarem per a altres plats). Hem de preescalfar el forn a 190º.

Quan les patates estiguin a mig fer, les posem fent un llit en una safata del forn, les oliem i les salpebrem (una mica d'herbes aromàtiques no hi faran cap mal) i per sobre col·loquem el filet amb una culleradetes de Bovril per sobre. Quan ja ho tinguem llest per enfornar, ho mullem tot plegat amb una copa de conyac.

Tindrem la carn al forn una mica més de mitja hora (cal comprovar-ho) i la girem a mitja cocció,

Notes
Vaig veure l'home de l'Ada Parellada que feia un tros de vedella més o menys així en un directe, però ho vaig pillar a mig fer i he "recreat" la recepta.
Vaig posar un parell de moniatos i un porro amb les patates per donar una mica de color i varietat a la guarnició.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada