2 albergínies
4 grans d'all
800 g de tomàquet triturat
Alfàbrega freca
1 cullerda d'orenga seca
1 cullerada petita de vinagre blanc
Sal, pebre, oli, formatge rattlat amb gust
Pasta
Preparació
Tallem les albergínies a bastonets i les fregim amb l'orenga seca. Podem fregir-les per tandes per no refredar l'oli; en tot cas, les reservem i les retornem a la paella quan ja estiguin totes fregides (només cal esperar que tinguin un color bonic), juntament amb els alls (que haurem laminat mentre es fregeix l'alergínia) i l'alfàbrega ben picada. Remenem i deixem que es faci uns cinc minuts. Aleshores, hi afegim una mica d'oli i el tomàquet, i abaixem el foc i deixem que es faci cinc o deu minuts. Per acabar, hi afegim el vinagrre, remenem, tapem deixem que es faci uns vint minuts.
Mentre fem la salsa, se suoosa que hem posat la pasta a fer seguint les instruccions del paquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada