Patates
Oli de girasol
Sal
Preparació
Pelem les patates i les tallem a tires (la cosa bonica és 1x1x5, però...) com mñes iguals, millor (es faran més uniformement) i les deixem en remull. Quan ja tinguem totes les patates preparades, les hem d'eixugar bé, molt bé, i salar-les una mica abans de fregir-les.
Per fregir-les, oli ben calent (molt d'oli, ha de cobrir les patates, i molt calent). Farem una primera cocció amb el foc mig-fort no massa llarga; que agafin color. En acabat, les deixarem reposar en una safata amb paper absorbent. La segona cocció serà amb el foc ben alt i les traurem de la paella quan ja tinguin el color aquell tan bonic.
Abans de seervir-les, les acabem de salar.
Notes
Crec que he trobat la recepta definitiva de patates fregides!
Com es pot veure a la foto, vaig fregir un moniato amb les patates... Qüestió de colors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada