dimarts, 28 de gener del 2025

Estofat amb mandonguilles

Ingredients
Mandonguilles
Patates
Pastanagues
Carxofes
Pèssols
Pebrot
Ceba
All
Tomàquet triturat
Sal, pebre, oli

Preparació
Preparem les mandonguilles com tinguem per costum, les enfarinem i les marquem en una paella amb l'oli calent. En acabat, col·loquem les mandonguilles a la cassola on farem l'estofat i colem l'oli per reutilitzar-lo per fer el sofregit. Primer, posem a estovar la ceba amb l'all ben picats, quan comencin a tenir color, hi aboqum el tomàquet, el salpebrem i deixem que es faci. En acabat, cap a la cassola.
Mentre es fa el sofregit, podem posar a bullir les verdures a la cassola. Les que he indicat són orientatives, podem fer-ho com vulguem. La cosa és començar pel que sigui i afegir les patates uns deu minuts després que la resta de verdures estiguin bullint. No ens passem d'aigua.

Notes
Jo vaig separar les patates de la resta de verdures (a casa  no sónmolt de verdures) per poder-les dissimular com a salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada