Ingredients
Els espàrrecs eren el segon plat. Senzill i fresquet: un tall de pernil una mica passat per la paella, espàrrecs i crema de vinagre de módena. |
- 1 meló Cantaloup (arriba bé per a dues/tres persones)
- 250 ml de brou vegetal
- 1/2 copa d'oporto (o de cognac)
- 2 iogurs (perquè no faig servir mai crema de llet)
Preparació
Es cou la polpa del meló (tallada a trossets) en el brou.
Quan comenci a bullir, hi afegiu
l'oporto, la sal i el pebre i deixeu que cogui uns minuts.
Tritureu la mescla i deixeu-la refredar. Quan estigui freda,
hi afegiu els iogurs i poseu la crema a la nevera fins al moment de servir-la.
Notes
Se serveix amb encenalls de pernil salat per sobre. El
darrer dia que vaig fer aquest plat vaig passar els talls de pernil per la
paella un moment i els encenalls guanyen molt de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada