Ingredients
1 magret d'ànec
1 ceba grossa
2 cullerades de sucre
150 ml de vi de porto
Oli, sal i pebre
Preparació
Tallem la ceba en juliana, posem oli a escalfar en una paella i, quan l'oli sigui calent, hi aboquem la ceba, la salem i baixem el foc per deixar que la ceba es vagi fent fins que quedi transparent. En aquest moment, hi afegim a la paella una cullerada de sucre i remenem fins que s'hi incorpori. Després, repetim l'operació amb l'altra cullerada. Quan ja tinguem la ceba a punt, afegim a la paella la meitat del vi i deixem que redueixi i s'hi incorpori. Repetim l'operació amb l'altra meitat del vi.
El magret el cuinem com de costum i ja podem muntar el plat.
Notes
A la recepta que vaig trobar per internet, carmel·litzaven la ceba amb Oporto. També es deu poder fer amb Pedro Ximénez, però jo ho vaig fer amb vi ranci.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada