Ingredients
Llom de bonítol
Oli, pebre i sal
Per al final del plat ens cal oli, quatre o cinc grans d'all 30 ml de vinagre de xerès, una cullerada de pebre vermell dolç i julivert.
Preparació
Escalfem el forn a 180º i mentrestant, posem el llom en una safata que es pugui enfornar, el salpebrem i el ruixem amb oli d'oliva. Quan el forn estigui calent, l'enfornem.
Passats deu minuts, preparem el final del plat. Posem oli a escalfar en una paella i hi torrem els alls laminats, afegim el pebre vermell i el vinagre i sacsegem la paella una mica. Apaguem el foc ràpidament. Tirarem tot això sobre el llom de bonítol cinc minuts abans de tenir-lo llest.
Notes
El bonítol estarà llest en vint minuts, mes o menys. Cal anar amb compte perquè s'asseca ràpidament si ens passem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada