Supremes de peix
1 ceba grossa
250 g de patates
100 g de tomàquet fregit
Allioli
Suc de llimona
Oli, sal, pebre, julivert, vi blanc
Preparació
Fem un llit de patates a la safata d'enfornar el plat i salpebrem. A sobre, col·loquem el lluç i també el salpebrem i el remullem amb una mica de suc de llimona. Cobrim (més o menys) el peix amb ceba, hi repartim el tomàquet fregit per sobre i, per acabar, repartim unes culleradetes d'allioli (com deixant-hi unes boletes). Oliem, tirem un gotet de vi blanc i julivert. Ara ja ho tenim llest per enfornar, deu minuts a 180º (hem d'escalfar el forn abans).
Notes
Això queda bé amb qualsevol peix blanc.
Si no tenim les patates i la ceba preparades aban de fer el plat, tot es retarda una mica bastant. Podem fer les patates bullides i les pelem i tallem just abans d'enfornar-les amb el peix o passar-les per la paella fins que estiguin gairebé fregides. Pel que fa a la ceba, la podem estovar i deixar transparent o podem confitar-la (que sempre surt a compte tenir un pot de ceba confitada a la nevera).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada