dissabte, 3 de gener del 2015

Lluç al forn amb salsa de vi

Ingrdients
Lluç
Mantega
Pa ratllat
1 got de vi de vi blanc
1 ceba petita
250 ml de nata líquida
Oli, sal, pebre, alfàbrega

Preparació
Escalfem el forn i, mentrestant, posem una mica d'oli en una safata que pugui anar al forn i, a sobre hi col·loquem els talls de lluç rentats, eixugats i salpebrats. Posem per sobre de cada tall una mica de pa ratllat i una avellana de mantega. Fiquem la safata al forn (mitja potència) aproximadament un quart d'hora.

Mentre es fa el lluç, preparem la salsa. Piquem la ceba molt petita i la posem en una paella fins que estigui transparent. Aleshores, hi afegim el vi i deixem que cogui uns vuit minuts. Fora del foc, hi afegim la nata a poc a poc. Apaguem el forn, però el deixem tancat, i aboquem la salsa sobre el peix. Tornem a posar al safata al forn uns cinc minuts més abans de servir el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada