dilluns, 29 de desembre del 2014

Entrecot Villete

Vaig guarnir el plat amb una mica de
tapenade, cebes i patates al caliu.
Ingredients
1entrecot per persona

Escalunyes
Alls
Mantega, sal, sal grossa, pebre, julivert, suc de llimona

Preparació
Posem pebre a la carn i la deixem reposar coberta un parell d'hores. Piquem les escalunyes i el julivert per anar avançant.
En una paella, desfem una mica de mantega i posem la carn. Abans de girar-la, la salem. L'estona? Va a gustos...

Retirem la carn quan la tinguem al nostre punt i la reservem calenta. Afegim a la paella una altra cullerada generosa de mantega, l'escalfem i daurem els alls durant un parell de minuts.

Per a emplatar, posem sobre la carn les escalunyes, una mica de mantega, els alls, una mica julivert cisellat, unes gotes de suc de llimona, sal grossa i una mica de pebre.

Podem acompanyar la carn amb patates fregides o "al caliu".



Notes
Això de les dues hores ha de ser maco...
La meva carn no era un entrecot, era una mitjana, però crec que es devia sentir orgullosa que la cuinés com si ho fos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada