Ingredients
Gaspatxo
600 g de tomàquet
500 g de síndria sense pell
1 pebrot verd
1 ceba no massa gran
2 grans d'all
Oli, sal i vinagre.
Guarniment
Fulles d'alfàbrega que triturarem amb una mica d'oli.
Daus de síndria que saltegem amb vinagre de Mòdena fins que quedin caramelitzats.
Preparació
Triturem tots els ingredients (la síndria al final) i afegim l'oli i el vinagre al gust. No cal massa oli. Jo hi afegiria el vinagre molt a poc a poc mentre tastes el gaspatxo. No cal tampoc afegir-hi aigua perquè la síndria ja en deixa anar. Alerta amb la sal! No sé ben bé perquè, el plat té tendència a quedar dolç.
Notes
Totes les quantitats són aproximades. Em sembla que es tracta, bàsicament, de substituir el cogombre per la síndria.
He llegit receptes que hi afegeixen molla de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada