Xampinyons grossos
1 ceba
All, julivert, sal, oli i pebre
Vi ranci
Formatge ratllat (opcional)
Preparació
Es netegen els xampinyons, se'n retiren els
peus i es deixen en una llauna de forn amb la part buida cap amunt i se
salpebren una mica. Se sofregeix una mica la ceba amb els peus dels xampinyons
i s'hi afegeix l'all i el julivert. Es farceixen els xampinyons amb la mescla i
es posen al forn ruixats amb oli i una mica de vi ranci. Es treuen del forn
quan estan cuits (no necessiten gaire estona, uns 15 minuts, segons com siguin
de grossos els xampinyons, el millor és anar-ho vigilant). A mi així ja
m'agraden molt, però també s'hi pot posar formatge ratllat a sobre i
gratinar-ho.
Notes
La recepta és tal qual la va publicar la Rut
en el seu blog "Tastets". La copio aquí per si us fa mandra anar-hi,
tot i que és molt recomanable perdre-s'hi; la combinació receptes-lectures és
molt gratificant.
Jo prefereixo farcir-los amb porros millor que amb ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada