Ingredients
Patates
1 ceba
3 o 4 grans d'all
1 cullerada de cafè de pebre vermell picant
Oli, sal, safrà, julivert
Brou de verdures (o aigua)
Preparació
Escalfem l'oli en una cassola i, quan estigui calent, hi afegim la ceba molt picada que deixarem que es vagi fent fins a quedar transparent (jo també hi poso l'all perquè es faci amb la ceba). Mentrestant, pelem les patates i les tallem.Quan la ceba estigui llesta, hi afegim les patates i les anem remenant perquè s'oliïn i es vagi fent. Passats uns cinc minuts, s'hi afegeix el pebre vermell i es remena durant un parell de minuts. Ara ja s'afegeix l'aigua (o brou) de manera que les patates quedin cobertes. Salpebrem i, si no tenim brou i volem que tingui una mica més de gust, hi afegim una pastilla de brou.
En un morter piquem julivert amb safrà, desfem amb una mica d'aigua i ho afegim a la cassola.
Les patates han de bullir entre 20 minuts i mitja hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada