diumenge, 1 de gener del 2017

Fondue de brou

Els meus cistells són una mica rústics
Ingredients
Brou de verdures (una mica mes salpebrat del compte)
Carn tallada en juliana
Enciam, espinacs (o similar)
Fideus d'arròs

Preparació
Amb el brou bullint (no gairebé, bullint) posem la cassola sobre el foc de la fondue i comença al festa. Per a les fondues de brou cal un cistellet on col·locar els trossos de carn acompanyats del verd perquè bulli i estigui menjable.

Quan s'acaba la carn, apaguem la flama i afegim els fideus que, en general, demanen quatre minuts d'aigua bullida, però amb el foc apagat.

Notes
La quantitat de brou dependrà de les dimensions de la cassola de la fondue, que també determinaran la quantitat de fideus que heu de comprar. La carn i "el verd" dependran dels comensals.
Els fideus d'arròs van resultar ser tallarines.
Coses d'anar amb presses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada