Ja li havíem fet prou mal... |
1 espatlla de porc
Cava
Preparació
Posem la peça al forn, al mig amb la zona de l'ós a tocar de la safata, la ruixem amb una mica de cava i a mitja cocció, la traiem i fem talls una mica profunds formant una quadrícula, tornem a ruixar amb cava i retornem la peça al forn. Vaig ruixar la peça un parell de cops més.
Notes
Jo vaig trobar una espatlla adobada a l'Esclat, però si es compra sense adobar (pel que vaig veure), cal untar l'espatlla amb llard i, per sobre, posar-hi pebre vermell picant i herbes, fonamentalment, romaní. Hi ha altres maneres d'adobar l'espatlla que es troben fàcilment a internet.
El temps de forn és una hora per quilo al mig del forn, aproximadament a 170º. El darrer quart d'hora es puja la temperatura a 250º perquè la pell quedi torrada,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada