Crec que, si es vol que sigui bonic, un plat fosc i que no sigui rodó donaria molt més joc. |
Xampinyons
All, pebre, sal
Nous, pinyons
Oli, suc de llimona, vinagre balsàmic
Preparació
Jo he comprat els xampinyons laminats. No em veia tallant-los tan finets sense destrossar-me els dits.
He posat les làmines de xampinyó en un bol a macerar amb suc de llimona i un bon raig d'oli. Mentrestant, he tallat en daus l'all i les nous i he torrat una mica els pinyons.
Per emplatar, col·loquem els xampinyons de la millor manera possible i hi anem tirant per sobre les daus d'all, les nous picades i els pinyons torrats, tot ben repartit. Per a acabar, un raig de vinagre de Mòdena, una mica d'oli i jo hi he posat sal negra que tinc a cas i sempre fa bonic.
Notes
Hi ha qui també hi posa daus de poma...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada