dilluns, 13 d’agost del 2018

Truita d'api i formatge

Ingredients
Ous
Api
Formatge ratllat
Aigua, oli, sal, pebre, orenga

Preparació
Posem aigua en un cassó i la fem bullir, mentrestant, anem tallant l'api en trossos petits.Quan l'aigua bulli, la salem i tirem els trossos d'api al cassó. Caldrà que bullin uns vint minuts perquè s'estovin.

A banda, batem els ous i els salpebrem. Quan l'api sigui tou, l'escorrem i ja podem preparar la truita.

Aboquem els ous a la paella amb l'oli ben calent. Immediatament, repartim l'api i el formatge ratllat per sobre la capa que ha format l'ou i hi espolsem l'orenga. Repartim-ho bé que farà més bonic.

Ara, només queda esperar que qualli l'ou, fer la volta a la truita i esperar que es faci per les dues bandes al gust de cadascú.

Notes
Jo havia fet aquesta truita embolicada.

No he posat quantitat en els ingrdients perquè va a gustos i depèn de la quantitat de gent que hagi de menjar-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada