Suprema o rodanxes de bacallà
4 patates
300 g de carabassa o pastanaga
2 cebes
Sal, pebre, oli, comí en gra, vi blanc
Ingredients per a la picada
2 tomàquets secs en oli
1 llesca de pa torrat o fregit
All i julivert
Un raig de suc de llimona
Preparació
En una safata de forn hi tirem un raig d'oli i un raig de vi
blanc. Al damunt posarem les patates, la ceba i la carbassa tot tallat a
rodanxes no massa fines. Salpebrem, repartim el comí en gra i ho mullem amb el
vi. Ho salpebrem i hi tirem les llavors de comí.
Posem la safata al forn a 180-200 graus, si pot ser amb
l’escalfor a sota i amb ventilador, durant uns 20 minuts. Mentrestant
prepararem la picada posant tots els ingredients dins la picadora o en un
morter, no ha de quedar massa picat. Aquesta picada la posem damunt el bacallà,
ben repartida.
Quan les patates comencin a agafar color, posarem el bacallà
al damunt, ho deixem courem al forn durant uns 8-10 minuts més i ja estarà
llest per servir.
Notes
La carabassa o la pastanaga donen una nota de color que fa
molta família amb el regust que deixa el comí.
La recepta és vàlida per a qualsevol peix blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada