Ingredients (per persona)
2 carxofes
1 tall de pernil
1 ou
Botifarra crua
Suc de llimona, sal, pebre i vinagre
Preparació
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s'ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.
Per fer els ous escalfats fem bullir aigua amb dues cullerades de vinagre i un polsim de sal en un cassó i, quan l'aigua bulli, hi tirem els ous (sense closca), un cada vegada. Un minut i ja seran cuits.
Per muntar el plat, fem un llit amb les carxofes, per sobre, els talls de botifarra i l'ou escalfat. Salpebrem i ho cobrim tot amb el pernil.
Nota
Aqueta recepta l'he feta seguint fil per randa el que deien a Vilaweb.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada