Pernils de pollastre
Dues o tres cebes més aviat gruixudes
Un parell de grans d'all
Oli, sal, pebre i aigua.
Posem les cebes tallades fines a estovar a la
cassola. Quan estiguin toves, pero sense gaire color, no s'hi val esperar
massa, en treiem més o menys la meitat, les triturem (juntament amb els grans d'all)
i els retornem a la cassola. Repartim els pernilets de pollastre i els cobrim
amb aigua (no massa aigua).
Ara només cal tapar la cassola i deixar que es
faci el pollastre (uns trenta minuts). Comprovem que els pernilets estan fets
punxant-los.
Nota
Si canviem l'aigua per brou vegetal, queda més
gustós.
Els vaig acompanyar amb puré de patates i sembla que, finalment, els nens s'hi han aficionat.
Els vaig acompanyar amb puré de patates i sembla que, finalment, els nens s'hi han aficionat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada