Ingredients
Arròs (100 gr. per persona)
1 kg de costelles de porc
4 botifarres
2 creïlles grans
2 tomaques grans
Tomaca ratllada
1 cabeça d'alls
½ kg de cigrons remullats
Pebre roig, safrà i sal
Preparació
Calfem a 200° el forn i pelem i tallem les creïlles a rodanxes grosses, tallem les tomaques per la meitat.
Sofregim la costella en oli d'oliva, hi afegim la tomaca ratllada, els cigrons remullats, l'arròs, el pebre roig i el safrà, i ho rectifiquem de sal.
En una cassola de fang posem el sofregit, les costelles, les botifarres, les rodanxes de creïlla i tomaca i una cabeça d'alls al centre. Li afegim el doble d'aigua que d’arròs, abaixem el forn a 180° i ho deixem coure uns 45 minuts.
Notes
La recepta la va passar Gemma Pasqual per Twitter.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada