dijous, 19 de març del 2020

Cigrons refregits

Ingredients
Cigrons cuits
1 ceba grossa
3 tomàquets madurs
1 culleradeta de pebre vermell picant
Oli, vi, herbes de provença
Xoriç tallat petit

Preparació
Pelem la ceba i la tallem en trossos ben petits. La posem a estovar amb la paella tapada. Quan estigui transparent, hi afegim els tomàquets pelats i trossejats i els anem aixafant amb una cullera de fusta. Al mateix temps, hi afegim una mica de vi i un pessic d'eherbes. Deixem que es facin els tomàquets uns deu minuts. Ja fora del foc, hi afegim el pebre vermell i remenem perqupè s'hi incorpori i, per a acabar, el xoriç. Quasn tinguem el sobfregit fet, hi afegim els cigrons, els remenem bé i deixem que s'escalfin. Servim immediaament.

Nota
No cal salar el plat perquè l'embotit ja és salat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada