Potes de pollastre
Carnsalada tallada a daus
2 tomàquets per persona
1 porro per cada dues persones
2 pebrots verds
Herbes de provença, sal, pebre, oli
1 got de vi per cada quatre persones
1 got d'aigua per cada quatre persones
Preparació
Escalfem l'oli a la cassola i enrossim les potes. Quan les tinguem llestes, hi afegim els tomàquets, la carnsalada, les herbes, salpebrem i remenem. En acabat, hi afegim l'aigua i el vi; tapem i deixem que es faci a mig foc uns 40 minuts. De tant en tant, remenem.
Mentrestant, tenim temps, tallem els porros i els perots i els estovem en una paella i, quan el pollastre estigui gairebñe lest, ho afegim a la cassola.
Notes
Evidentment, el plat es pot fer amb el pollastre sencer (millor si ñes petitó) i els porros es poden canviar per ceba o echalotes. El pebrot verd l'he posat perque m'agrada wque hi hagi colors als plats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada