Llom de tonyina
4 cullerades de salsa de soja
4 cullerades de suc de llimona
4 cullerades de suc de taronja
Tomàquets (un per persona)
Ceba tendra
Alfàbrega
Sal, pebre, oli i una copeta de vi blanc
Preparació
Barregem la salsa de soja, el suc de llimona, el de taronja i una mica d'oli i posem la tonyina a marinar uns 30 minuts. Mentrestant, preparem el sofregit amb el tomàquet i la ceba tallats en juliana, les fulles d'alfàbrega i sal. Deixem que faci i quan estigui gairebé llest, hi afegim la copeta de vi ideixem que redueixi.
Hem de rostir la tonyina al forn entre 15 i 20 minuts amb el suc de la maceració (la girarem a mitja cocció).
S'emplata posant la tonyina amb una mica de les verdures al voltant i la salsa (que haurem desglassat de la safata) per sobre.
Notes
Si la safata del forn és molt grossa, la salsa quedarà molt reduïda i enganxada per molts llocs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada