Preparació
Separem el rovell de la clara i muntem la clara a punt de neu. En acabat, posem el rovell, l'oli, la sal i el gra d'all al got de la batidora. Repengem la batidora al fons del got i anem fent fins que la salsa tingui la textura que ha de tenir. Aixequem a poc a poc la batidora i la treiem del got.
Mesclem amb molta cura les clares amb la salsa i ja ho tenim
Separem el rovell de la clara i muntem la clara a punt de neu. En acabat, posem el rovell, l'oli, la sal i el gra d'all al got de la batidora. Repengem la batidora al fons del got i anem fent fins que la salsa tingui la textura que ha de tenir. Aixequem a poc a poc la batidora i la treiem del got.
Mesclem amb molta cura les clares amb la salsa i ja ho tenim
Notes
Es pot fer més ràpid si tirem tot l'ou al got de la batedora i ho fem "a sac". El resultat no és tan brillant, però fa el fet i és més ràpid i menys arriscat.
Es pot fer més ràpid si tirem tot l'ou al got de la batedora i ho fem "a sac". El resultat no és tan brillant, però fa el fet i és més ràpid i menys arriscat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada