Ingredients
Patates
1 cullerada de pebre vermell
1 cullerada d'all en pols
1/2 cullerada d'herbes de Provença
1/2 cullerada de julivert
1 cullerada de Maizena
Oli, sal.
Preparació
Rentem bé les patates i les tallem en grills, com els de taronja, i les reservem. Ara, mesclem en un bol la resta d'ingredients (sense l'oli) per deixar una pols uniforme de color.
Repartim les patates sobre una safata amb paper de forn, les pringuem amb una mica (poc) d'oli. Es tracta d'aconseguir que s'hi enganxi l'adob que hem preparat. Aboquem per sobre de les patates l'adob i, amb les mans, remenem perquè es reparteixi uniformement per les patates. Quan tinguem totes les patates cobertes i tinguin un bonic color vermellet, les podem enfornar. Posem el forn a 220º amb foc per sobre i per sota i les hi deixem uns 30/40 minuts.
Amb aquesta mateixa mescla, podem preparar pollastre. Jo ho he fet amb pit tallats a daus grossos, però es pot fer amb "pernilets" (caldrà fer-los uns talls a la carn perquè hi entri el marinat).
Queda bé acompanyar-los amb una maionesa historiada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada