dilluns, 8 de febrer del 2021

Copa de nata i xocolata


Ingredients
150 g de xocolata per fondre
200 ml de llet
1 cullerada de Maizena
200 g de nata de muntar

Preparació
Separem un parell de cullerades de llet i hi dissolem la Maizena. Posen en un pot la resta de la llet i la xocolata, i la fonem al foc. Quan la xocolata estigui fosa, hi afegim la Maizena que havíem dissolt i amb el foc baix, remenem la mescla fins que quedi espesa. Repartim la xocolata en els recipients on la servirem i la posem a la nevera.

Quan quedi poc per servir el plat, muntem la nata. Ja sabeu, que el pot i les barnilles estiguin fredes i anar fent.

Notes
Jo no hi afegeixo sucre, perquè a casa no els agrada.

Suposo que deu fer més bonic que la xocolata quedi entre dues capes de nata. No ho vaig provar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada