divendres, 2 d’abril del 2021

Crestes de kiwi

Ingredients
Pasta de full
2 kiwis
2 pomes
1 rovell
Sucre vainillat
Sucre
Aigua

Preparació
Estirem la pasta de full i la tallem en cercles (si volem fer les crestes de mida individual) o per la meitat i fem dues crestes xxl. Pelem i tallem els kiwis i les pomes en làmines fines. Ja ho tenim tot preparat. Ara, farcirem les crestes. Deixem un centímetre als límitis de la pasta i distribuïm les làmines de fruita dins de la cresta. Mullem la zona buida amb una mica d'aigua i tanquem les crestes fent una volta que trepitjarem amb una forquilla per donar-li aquella forma tan de cresta.

Batem el rovell amb dues cullerades de cafè d'aigua i dues cullerades de cafè de sucre i pintem les crestes. En acabat, les enfornem uns 20 minuts a 210º amb l'escalfor per sota (haurem escalfat el forn una mica abans). Si volem que les crestes agafin color, podem posar el grill, però cal estar molt al cas perquè es cremen de seguida (ho dic per experiència; sort que la pasta de full es "descama" i tot es pot dissimular).

Les servim amb sucre vainillat per sobre. Queden bé amb una bola de gelat de xocolata o vainilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada