Ingredients
600 g de patates
2 botifarres de perol
4 talls de pernil ibèric
2 alls tendres (o una de porro tallat ben petit)
oli, sal
Preparació
Peleu les patates i bulliu-les amb aigua i sal. Poseu una paella sense oli al foc i quan estigui ben calenta poseu-hi els talls de pernil fins que quedin cruixents.
Traieu el budell a la botifarra, piqueu-la a daus i salteu-la, juntament amb els alls tendres picats, a la paella on heu cuinat el pernil.
Escorreu l'aigua de les patates i aixafeu-les amb el batedor de mà. Afegiu-hi els daus de botifarra, mescleu i serviu el plat encimbellat amb el cruixent de pernil.
Escorreu l'aigua de les patates i aixafeu-les amb el batedor de mà. Afegiu-hi els daus de botifarra, mescleu i serviu el plat encimbellat amb el cruixent de pernil.
Notes
Aquesta recepta l'he treta de la revista Cuines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada