Per a la poma caramel·litzada:
2 pomes golden
30 g de sucre
15 g de mantega
Un polsim de canyella
2 pomes golden
30 g de sucre
15 g de mantega
Un polsim de canyella
Per al crumble:
50 g de mantega
50 g de farina
50 g d'ametlla molta
50 g de mantega
50 g de farina
50 g d'ametlla molta
Per als xips de poma:
1 poma
50 g de sucre
50 ml d'aigua
1 poma
50 g de sucre
50 ml d'aigua
Preparació
Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i salteu-les amb la mantega, el sucre i la canyella.
Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i salteu-les amb la mantega, el sucre i la canyella.
Per al crumble: barregeu tots els ingredients i mescleu-los sense pastar-los fins que aconseguiu grumolls de massa (ha de quedar com sorra de platja molla).
Per als xips de poma: peleu i lamineu la poma. Bulliu l'aigua i el sucre fins a aconseguir una textura de xarop. Deixeu-ho refredar, però no massa. Passeu les làmines de poma per l'almívar i, sobre un paper de forn, enforneu-les 1 h a 80 ºC. Reserveu-les en un recipient hermètic.
Muntatge: ompliu una cassoleta amb poma caramel·litzada i empolseu-la amb crumble. Feu-ho coure al forn 15 min a 180 ºC. Serviu-ho tebi amb gelat de vainilla i els xips de poma.
Notes
La recepta ha sortit de la revista Cuines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada