divendres, 29 de juliol del 2022

Rostit de costella de porc

Ingredients
Costella de porc tallada a daus
Ceba
All
Conyac
Oli, sal i pebre

Preparació
Posem oli a la cassola i, quan estigui calent, hi enrossim les costelles amb el foc ben alt. Quan ja tinguin bon color per una banda, les girem. Quan les tinguem llestes hi afegim alls i ceba generosament (cadascú se sap el gust), salpebrem i deixem que agafin color. Abans que la ceba es cremi, buidem gairebé tot l'oli de la cassola (la tapem deixant una mica d'espai i l'aboquem). Ara, deglascem el fons de la paella amb el conyac. Abaixem el foc, hi afegim una mica de líquid (aigua o brou), tapem i esperem que s'acabi de fer la carn; uns tres quarts.

Notes
A la foto, la costella es veu més fosca de om va quedar.

He fet servir aquest mètode per preparar el dofregit de l'arròs (un dia amb costella i un altre amb pollastre) i l'arròs ha quedat boníssim! Esclar, vaig canviar el brou per tomàquet ratlla i cal estar amatent perquè no es quedi sec.

Vaig trobar la recepta a la pàgina Cuina generosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada