dimecres, 12 d’octubre del 2022

Bacallà fregit amb tomàquet i cigrons

Ingredients
(2 persones)
500 g de bacallà dessalat (el tallem com en palets no massa llargs)
250 g de cigrons cuits
250 g de tomàquets madurs
All, farina, julivert, sal, oli, pebre vermell

Preparació
Sofregim els tomàquets trossejats amb una mica d'all i julivert. Sense pressa. Mentrestant, enfarinem dos cops el bacallà (espereu una estona entre una enfarinada i l'altra) i el fregim en una paella amb molt d'oli (cada cop que girem el bacallà és una oportunitat perquè es trenqui o li caigui la crosta de farina). En una tercera paella saltem els cigrons. Ja tenim els ingredients.

Per a emplatar, fem una capa de tomàquet al fons del plat, posem el bacallà en forma de ventall i repartim els cigrons al voltant. Abans de dur-lo a taula, espargim una mica de pebre vermell sobre els cigrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada