dimecres, 12 d’octubre de 2022

Pits de pollastre amb verdures

Ingredients
Pits de pollastre (un per persona)
Pebrot, patates, moniatos, pastanaga, ceba, all, porro, tomàquet
Oli, sal, pebre, comí en pols, conyac

Preparació
Mentre escalfem el forn a 180º, tallem les verdures en trossos no massa petits (coma  la catalana) i les repartim per la safata del forn tapant-ne el fons. Oliem i salpebrem, i cap al forn. Tenim uns vint minuts per salpebrar els pits de pollastre, espargir-hi comí molt i deixar que agafin gust. Passat aqust temps, posem els pits sobre les verdures, els oliem (també podem fer servir greix d'ànec o sagí) i cap al forn. Passada nitja hora ja els podrem regar amb una mica de conyac i girar-los. Ara només cal esperar que s'acabin de fer i es torrin una mica. Entre trenta i quaranta minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada