Ingredients
400 g de macarrons
150 g de bacallà esqueixat i dessalat
1 ceba
1 gra d'all
4 tomàquets madurs
1 culleradeta de sucre, sal, oli i orenga
Preparació
Pelem i tallem petits la ceba i l'all i els posem a sofregir en una cassola prou gran perquè, després, ens hi càpiguen els macarrons. Quan ja ho tinguem, hi afegim el tomàquet ratllat, el sucre i l'orenga i deixem que confiti a foc molt lent. No tenim pressa; deu minuts, un quart... Afegim el bacallà i el fem coure uns minuts. No cal gaire, aviat està fet.
Mentrestant, bullim els macarrons seguint les indicacions del paquet i quan ja els tinguem, un cop escorreguts, els afegim a la cassola. Remenem i ja podem servir.
Deixem la maionesa la taula perquè cadascú n'agafi la quantitat que vulgui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada