Verdures a punt de morir
Formatge que fongui bé
Oli de gira-sol, curri en pols
Oli, sal i pebre
Preparació
Tallem les verdures a daus o a tires (segons les verdures) i les col·loquem en una safata que pugui anar al forn que escalfarem a 180º.
Compensa començar amb la ceba (oliar, salpebrar i posar al forn), per donar-li uns deu minuts d'avantatge (si l'enfornes mentre s'escalfa el forn, tot això que guanyes). Després, la resta de verdures (també oliades i salpebrades); vint minuts. Per acabar, fem espai per al formatge i tornem la safata al forn deu minuts més; la majoria de verdures necessiten mitja hora de forn.
Mentre tenim les verdures al forn, preparem un oli de curri amb oli de gira-sol i curri en pols (un decilitre / una culleradeta).
A la safata, desfem el formatge i el mesclem amb les verdures. Servim el plat i l'amanim amb l'oli de curri.
Notes
Jo vaig posar un camembert tallat per la meitat amb la pell a sota.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada