Pebre vermell dolç 1
Pebre vermell picant 0,5
Sal 1
Herbes de Provença 1
Gingebre en pols 1
Sucre 0,5
Oli
1 llauna de cervesa
Preparació
Barregem les espècies, pintem el pollastre amb oli i embrutem el pollastre amb la mescla d'espècies de manera que quedi ben pintat.
En acabat, obrim la llauna de cervesa, la posem en una safata que pugui anar al forn i "asseiem" el pollastre sobre la llauna ("empalar", vaja). Ara, ho posem 45 minuts al forn que ja tenim a 180º.
Notes
És una recepta de l'Ada Parellada.
Procureu que no caigui... A mi em va caure i la cosa perd una mica de gràcia i sabor. Suposo que vaig deixar el ventilador en marxa i això va trencar l'equilibri precari del pollastre.
He posat les quantitats així, rares, perquè hi haurà gent que ho faci a cullerades o a culleradetes o a sac amb gots... Segons la mida i la quantitat de pollastres. No sé. Jo vaig mesurar en cullerades de sopa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada